VITEŠKA DVORANA

Poskrbite, da bo vaš dogodek nepozaben v imenitnem prostoru viteške dvorane. Vaši gostje bodo uživali v sobani pod stropom, ki je bogato poslikan s freskami, obdajali pa jih bodo mogočni portreti nekdanjega štajerskega plemstva. Prostor je več kot primeren za dogodke, na katerih želite pričarati posebno atmosfero s pridihom zgodovinske ekskluzivnosti.

Površina: 214 m2
Kapaciteta: 200 stojišč/100 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ROKOKOJSKO STOPNIŠČE

Za vse, ki želite prirediti razgiban dogodek, kjer lahko gostje uživajo v arhitekturni lepoti preteklih dni, združeni s pridihom romantičnega vzdušja.

Površina: 180 m2
Kapaciteta: 100 stojišč/40 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ARKADE

Kot del mestnega obzidja in hkrati nekdanje sprehajališče gospode nudi veliko možnosti za prirejanje raznoraznih dogodkov. Razvajajte svoje goste z ekskluzivno jedačo in pijačo, med tem ko bodo prisluškovali skritim  pogovorom nekdanjih prebivalcev in uživali v neprimerljivem razgledu na mesto Maribor.

Površina: 407 m2
Kapaciteta: 300 stojišč/200 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PRITLIČJE BASTIJE GRADU

Prirejanje prireditev v veličastnem prostoru, kjer bodo vaši gostje obdani s srednjeveškimi oklepi in orožjem, ustvarjajoč izjemen ambient poln veličastnosti, zagotavlja, da bodo vsi vaši gostje doživeli nepozaben in edinstven dogodek. Možnost ogleda razstave bo samo še dodala k imenitnosti.

Površina: 191 m2; z možnostjo ogleda razstave obsegajoč 471 m2
Kapaciteta: 60 stojišč/100 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

NADSTROPJE BASTIJE GRADU

Nadstropje grajske bastije je idealno za dogodke, ki zahtevajo posebno vzdušje, kjer se prostor preteklih dni sreča z ljudmi iz sedanjosti. Okusno zasnovan prostor nudi izjemno prizorišče za nepozaben dogodek. Možnost ogleda razstave bo zagotovo služila kot odlično razvedrilo in tema za pogovore med vašimi gosti.

Površina: 106 m2; z možnostjo ogleda razstave obsegajoč 177 m2
Kapaciteta: 60 stojišč/40 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

GRAJSKO DVORIŠČE

Grajsko dvorišče nudi odlično priložnost za vse gostitelje, ki bi želeli prirejati dogodke na prostem v samem osrčju mariborskega gradu in tako pričarati prav posebno vzdušje.

Površina: 425 m2
Kapaciteta: 300 stojišč/200 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

GRAJSKA KAVARNA

Grajska kavarna predstavlja odlično lokacijo za vse dogodke z intelektualnimi vsebinami in zaradi tega zahtevajo srčne debate in prijateljska druženja v sodobnem interjerju, ki je bil diskretno vključen v star prostor.

Površina: 120 m2
Kapaciteta: 200 stojišč/1 00 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

GRAJSKA ZELENICA

Idealno prizorišče za vse, ki bi želeli obeležiti in ovekovečiti pomembne dogodke svojega življenja pred veličastno kuliso polno zgodovinskega bogastva in jim s tem dodati posebno noto.

Površina: 330 m2
Kapaciteta: 70 stojišč/50 sedišč

POŠLJI POVPRAŠEVANJE